Vi var heldige med vejret.

Som forventet, så gav vejret os en korridor med rimelig flyvevejr lørdag formiddag. Mange sektioner var i aktion, og vi kunne igen se de mange større og mindre flokke af brevduer på deres færd hjemover. Et syn, som gør os brevduefolk helt euforiske.

Der var ikke så meget vind, som vi havde tænkt os, men den har været sådan, at duerne i Jylland steg lidt i fart nordpå. Det var rart for en gangs skyld, for langt de fleste gange er det modsat. Det gav så muligheder for duerne i sektionernes lange ende.

Det betød så også muligheder for os i Viuf. Vi havde to flyvninger fra Trittau 227 km. Først sportsflyvningen med 4 duer og derefter den åbne flyvning. Heldigvis var vores duer på dupperne. På sportsflyvningen blev vi 1. 2 og 4 i sektionen. Det var stort. Lige så stort var det også på den åbne flyvning, hvor vi også nappede placeringerne 1. 2. og 4 i sektionen.

Det var en drømmestart for alle duerne kom fint. De ét-års fik atter en gang lært en masse. De kunne ikke vinde med i front, men alle var hjemme inden kaffetid, og jeg har på fornemmelsen, at duerne kom godt på næsten alle slag.

Hvis du vil læse lidt mere om, hvad det var for duer, der kom så godt hos os, så har jeg fået oprettet en ny side, som du kan hente ved at trykke ind på menupunktet resultater og vælge ugens resultater. Prøv det, jeg håber det virker.

Vi har haft duerne i bad søndag. Vejret var jo næsten ikke til andet. De nød det. I morgen skulle de gerne på træning – 40 km. Torsdag skulle også gerne have vejr til en træningstur, måske en lang til grænsen – 85 km. Vejret skal imidlertid tillade det.

HJ.