Vildt forsinket!

Jeg var lige stået tidligt op søndag for at tage imod de to duer, som endnu ikke var kommet fra Göttingen. Jeg kunne ikke få resultatlisten op at stå, og i slaget var der ikke kommet nogen due. Der kom dog én ret hurtigt efter, men den sidste først mandag formiddag, og den trænger til tre ugers pause. Jeg kan bare godt lide, når duerne kommer hjem igen.

Jeg ringede naturligvis til  vores entreprenør – Ewii – tidligere Tre-for. Det gik hurtigt over i noget snak både på dansk og engelsk, så jeg faldt hurtigt fra. Min datter kom imidlertid til fødselsdag på Tommy om søndagen. Hun havde en del snak med dem, og det endte med, at det skulle overgå til TDC.

Der kom ingen dagen efter, og jeg ringede og lavede vrøvl, men blev mødt med, at jeg selv havde skrevet under på, at rep. godt måtte tage op til 3 dage. – Der kom en mand i går, som skiftede vores fiberboks. Den er jo også 10 år meddelte han, så det var naturligt.

Jeg bad ham så om at komme igen om 9 år!!

Jeg har snart helt glemt lørdagens flyvninger. Jeg kan dog huske, at det blev en ærgerlig flyvning fra Göttingen. Jeg flyttede selv vores Garlstorf flyvning i sektionen over øst på til Zarrentin. For mig var der en kende for meget finregn i området omkring Garlstorf. Det er sikkert det, der har generet Göttingen duerne. Vi skal huske på, at der var en bragende modvind for dem alle. Vores duer fra Zarrentin var nede på 1000- 1100 mpm. for de bedste, men de kom fint, og var hjemme inden middag. Vores flyvninger derfra blev vundet af Meldgaard & Jeppesen. Vi blev 8 og 11 på sporten og 14,16,17 og 18 på den åbne.- Fint nok. Vi havde kun duer med på Göttingen sport og det blev til 13 og 14 i sektionen med to rede søskende efter 1100 / 2409. På den flyvning var Holger Wittke sektionsvinder. Det er en værre karl, ham Holger. På den åbne var Heine Plath, 240 sektionsvinder. På langflyvningen fra Giesen gik det lidt lettere, men igen med lav hastighed. Her blev Michael Hansen sektionsvinder. Jo, det går strygende for medlemmerne i vores klubhus. Jeg skal lige nævne, at Leo Jørgensen, min gamle ven i Vejle, også nappede sig en sektionsvinder.

Stort tillykke til de nævnte vindere.

Og så til HB og Sekretariatet. Det er blevet til en ekstra varm sæson for Jer, og jeg er ikke i tvivl om, at I gør det rigtige. I den varme, som nu er i gang i hele Europa, og især i Tyskland og Danmark, så gør I det rigtige. Hvis ikke vores Minden flyvninger var blevet flyttet til Lyneborg, så havde jeg ikke sendt duer. Det gør jeg nu.

Vi afkorter også vores sektionsflyvning.

Det bliver sandelig en svær fornøjelse for de duer, der medsendes til Freiburg. De bør have en tank med vand på ryggen, hvis det var muligt.

Helt privat, så er vi ved at være helt malket af for duer. Det blev endda meget værre i går, hvor vores duer var på den ugentlige træning på 40 km. De kom alle i en flok, men to var ikke med hjem. Vores bedste ét års hun i år er åbenbart omkommet i ledningerne. Så er vi oppe på tre tabte på vores træning fra 40 km. Vi har brugt det slipsted i mange år, og har aldrig haft problemer, men nu bliver vi nødt til at køre et andet sted hen.

Det er igen en meget svær sæson med duerne. Min ungeflok på 34 røg med en træningsflok en morgenen. Halvdelen kom tilbage én og én. To fremlyst fra Århus og Randers.

I tirsdags skete det samme, men det klarede vores resterende unger fint denne gang, selv om nogle af dem først kom tilbage om eftermiddagen.

Men! Hvem siger, det skal være let at være brevduemand. – Hyggeligt bliver det dog ved med at være.

HJ.